BSG, een autobedrijf met een goede service en een open oor voor de klant


Aan de Provincialeweg 14 te Schalkwijk is sinds 1994 BSG gevestigd. U kunt hier terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte auto´s, reparatie, schadeherstel, APK-keuringen enz. Wij hebben alles in huis om u een compleet pakket aan te bieden, uiteraard in combinatie met uitstekende kwaliteit en goede service, bestaande uit een zo kort mogelijke reparatietijd en snelle levertijd van onderdelen die onverhoopt niet voorradig zijn.


Eigentijdse werkplaats

In de eigentijdse en met de modernste testapparatuur ingerichte werkplaats staat onze ervaren en vakkundige eerste monteur voor u klaar om ervoor te zorgen, dat uw auto zo snel mogelijk weer de weg op kan. Bij BSG kunt u met elk probleem terecht.


Persoonlijke aandacht

Bent u op zoek naar een garagebedrijf waar u niet een nummer bent, maar klant met naam en toenaam, dan bent u bij BSG aan het goede adres. Persoonlijke aandacht en een goed, maar bovenal eerlijk advies, dat is waar wij grote waarde aan hechten. Door de kleine omvang van het bedrijf is het voor ons mogelijk om persoonlijk bij de klant betrokken te zijn en te blijven. Samen met u zoeken wij naar de auto die aan uw wensen voldoet of naar een passende oplossing voor uw probleem, want bij BSG is men pas tevreden als u dat ook bent.